Munkatársaink

Márton Júlia 

Júlia a VIK intézményvezetője és programszervezője. 2011 decembere óta dolgozik a VIK-ben, ő dönt a programokról, a kiadásokról és bevételekről, ő írja alá a szerződéseket de ezek mellett neki köszönhetitek a szezonális dekorációkat és a barátságos hangulatot a házban.

marton_julia

„Lassan több mint 20 éve élek Budaörsön, így jól ismerem a helyi igényeket és város sajátosságait. A VIK szinte a második otthonom, hiszen az épület felújítási munkálataiban a kezdetek óta részt veszek és a mai napig igyekszem csinosítani, szebbé és otthonosabbá tenni a látogatók számára.

Az ifiklub mindig is központi hely volt a város fiataljainak életében, amióta átvettem a vezetését  igyekszem a múlt tapasztalatait ötvözni a jelenkor  igényeivel  és egy színes, fiatalos, vidám légkört kialakítani. Szeretem a munkahelyem, mert ez nem egyszerűen csak munkahely, hanem egy közösség, ahol igazi barátság, szinte családias légkör uralkodik a kollégákkal. Ők a világ legjobb kollégái egytől egyig, akikkel öröm együtt dolgozni! Nálunk egységben van az erő, ezért jó közénk tartozni!”

 

 

Konkoly Tünde

Tünde 2012-óta a Városi Ifjúsági Klubban gazdasági ügyintézője. Neki köszönhetően kerülnek be az Önkormányzathoz időben a számlák, szerződések és szinte nincs olyan feladat amit ne tudna azonnal megoldani.

tunde

„Én vagyok a Városi Ifjúsági Klub gazdasági ügyintézője. A feladatom a  pénzügyeinek intézése és a jegyértékesítés.

Mindig is a pénzügy és a statisztika volt a kedvenc tantárgyam ezért boldoggá tesz, hogy munkám során nap, mint nap hasznosíthatom és gyarapíthatom a tudásomat.

Szeretem a munkám, mert a rendezvényeken találkozva a látogatóinkkal mindig mosolyt és derűt látok.

Szeretem a munkám, mert olyan munkatársakkal dolgozhatom együtt akik megbecsülik, támogatják és segítik egymást.

 

Wágner Bendegúz

Bendegúz 2017. február óta az Ifiklub csapattagja kulturális programszervezőként. Vele tudtok egyeztetni terembérlés és Iskolai Közösségi Szolgálat lehetősége kapcsán, a rendezvények alkalmával pedig személyesen is találkozhattok vele.

A Városi Ifjúsági Klub programszervezőjeként vagyok az Ifiklub csapatában. Midőn először beléptem a ház ajtaján, éreztem, hogy mennyi lehetőséget biztosít és kínál az Ifiklub. Szakkörök, tanfolyamok, rendezvények, melyek megvalósulásában minden itt dolgozó részt vesz, közös munka gyümölcse.
Feladatomnak és célomnak érzem, hogy révén némiképp a nevelés, oktatás mezejéről is érkezve, olyan együttműködéseket alakítsunk ki a budaörsi és környező gyermekekkel és ifjúsággal foglalkozó intézményekkel, melyek során produktív szabadidős és kulturális élményeket adhatunk.
Örvendünk, ha a lelkes ifjúság tehetségeik ’szárnybontogatásához’ hozzájárulhatunk, segíthetjük őket, alapot biztosíthatunk az olyan ötleteik, céljaik megvalósításában, melyekre épp mi vagyunk ’kitalálva’. Célunk leginkább talán az, hogy minden korra az Ifiklub még sok-sok generáció házává váljon.”

 

 

Gólya Gábor

Gábor 2013-óta dolgozik a Városi Ifjúsági Klubban gondnokként. Az ő keze munkáját dicsérik a szépen festett falak, a színes korlátok és ajtók is.

gabor

„Én végzem a Ház karbantartását a csavarozástól a festésig. Bármi elromlik, meghibásodik én megjavítom. A kollégáim mindig számíthatnak rám, és igényes munkámra is.
Közel lakom a Klubhoz, így ha bármi baj van, azonnal tudok intézkedni. A munkahelyem számomra olyan, mintha a második otthonom lenne. Boldoggá tesz, amikor kitalálok valamit, mint például, hogy a színházterem falát fessük több színűre, és amikor elkezdem a munkát, akkor többen megdicsérik, hogy milyen jó ötlet volt.
Bármilyen jelentéktelennek is tűnhet az én munkám mások számára, azért azt ne felejtsük el, hogy csavar nélkül még egy szék sem áll össze.:)”

 

 

 

 

Tóth Zoltán

Zoltán 2017. október óta dolgozik a Városi Ifjúsági Klubban portásként. Vele mindig találkozhattok a rendezvények alkalmával, ő az aki barátságosan köszönt Titeket és aki gondosan zárja a házat az esti programok után.

 “Másodállásban dolgozom az Ifi klubban, általában esténként és hétvégén. Feladataim közé tartozik a rendezvényeken való részvétel, a szervezési, rendezési munkálatok. Látogatóink bátran fordulhatnak kérdéseikkel, kéréseikkel hozzám, szívesen segítek, amiben tudok. Szeretem az Ifi klub hangulatát, a változatos programokat. Nincs egyforma nap, számtalan kihívást tartogat számomra a munkám.”