Cikkek, interjúk

A Városi Ifjúsági Klub egy olyan közösségi színtér, ahová kicsiket és nagyokat egyaránt várunk. Rengeteg érdekes és színes programmal állunk vendégeink rendelkezésére. Szakkörök, előadások, bulik. Az Ifiklubba a menő arcok járnak. Gyere el te is.

 

fejlec2

 Mások ÍRTÁK Rólunk:

“A hónap tehetsége” bemutatkozik az Ifiklubban ( 2019. május)

A Wanted c. tehetségkutató sorozatunk évek óta töretlenül zajlik, minden hónapban újabb helyi fiatalok alkotásait mutatjuk meg a közönségnek. Májusaban Tóth Zsuzsa budaörsi óvodapedagógus képeit tekinthetik meg.

A teljes cikk itt olvasható:

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2019/05/16/a-honap-tehetsege-toth-zsuzsa/

 

“Hála Nap” az Ifiklubban ( 2019. április)

Bakai Gyöngyi vezetésével a Mi Egymásért kortárs segítő csoport tagjai ismét önkéntes akcióba lendültek Budaörsön.A Budaörs Info ott volt végig és lencsevégre kapta a legjobb pillanatokat!

A teljes cikk itt olvasható: http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2019/04/30/onok-miert-halasak/?fbclid=IwAR1JsGgZEL6jv4W_lKVhzuXpyuWUe78sNSM651XfOdhvm67equnZowb51lM

 

Drámapedagógiai foglalkozás felnőtteknek ( 2018.október)

2018 október óta van lehetősége az érdeklődöknek becsatlakozni ebben a remek programba nálunk!

További infok a programról: https://budaorsinaplo.hu/szinhazasdit-is-jatszottunk/

https://www.latinovitsszinhaz.eu/hu/szinhazi_neveles.html

Hangverseny az Ifjúsági Klubban ( 2018.november)

A koncertől szóló cikket itt olvashatjátok:

http://www.minalunk.hu/Budaors/index.php?n=5&tartalom_id=43937&area=201

Interjú Márton Júliával, az Ifiklub vezetőjével ( 2018.október)

“A 2012-es ‘újranyitás’ óta egyre csak bővül a programkínálatunk, igyekszünk felvenni a versenyt” – mondta  Márton Júlia a budaörsi Városi Ifjúsági Klub vezetője. Az aktuális programjaik közül az új szakköröket emelte ki.

Teljes interjú az alábbi linken:

Budaörsi Napló interjú

Jótékonysági sütés a budaörsi nagycsaládosok számára ( 2018. november)

Az Ifiklubban heti rendszerességgel működő, Bakai Gyöngyi által vezetett “pszichokuckós” csoport ismét akció lépett, ezúttal a rászoruló nagycsaládosoknak készítettek finomságokat. Az ünnepélyes átadó az Ifiklubban volt !

További infok az alábbi linken:

Jótékonysági süti sütés a budaörsi nagycsaládosok javára

Jótékonysági koncert Budaörsön

jotekonysagi_koncertslide

 

2016. március 25-én jótékonysági koncertet szervez a Városi Ifjúsági Klub a Bor utcában leégett ház lakóinak megsegítésére.Budaörsön a Bor utcában 2016. február 16-án 15 óra körül kigyulladt egy emeletes családi ház. A tűzoltók gyors intézkedésének köszönhetően a tűz nem terjedt tovább, viszont a házban lakók minden értéke odaveszett. A család a budaörsiek segítségét kérte.2016. március 25-én pénteken, 19 órakor a Városi Ifjúsági Klubban jótékonysági koncertet szerveznek a család megsegítésére.

A teljes interjú elolvasásához kattints ide. 

 

Megnyílt Hankó Anita kiállítása a Városi Ifjúsági Klubban

hanko_anita

 

Hankó Anita textilszobrász első kiállítása 2015. november 4-én nyílt meg a Városi Ifjúsági Klubban. Munkái egy hónapon keresztül lesznek megtekinthetőek.

A kiállítás az eddig elkészült – és még nála lévő – képeit mutatja be, az elmúlt bő másfél év munkáját. A kiállítása nem egy adott téma köré épül, hiszen ezalatt az idő alatt különböző hatások érték, más-más ötletei születtek, ezek egyvelegét nézhetik meg a látogatók.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide. 

 

Megújul a Városi Ifjúsági Klub – Megvannak a Graffiti pályázat győztesei

kapu_aradi_ricsi

A budaörsi Városi Ifjúsági Klub Graffiti pályázatot hirdetett, amire bárki jelentkezhetett, aki érzett egy kis affinitást arra, hogy megfesse a Klub egyik falát vagy a kapuját.

„Tele van a füzeted széle graffiti rajzokkal? Állandóan firkálsz, skiccelsz valamit, csak fogytán a szabad felület egy jó falfestéshez?” – Ezzel a felhívással hirdetett Graffiti pályázatot a Városi Ifjúsági Klub pár hónappal ezelőtt.

 

A pályázat nyertesei:

Első helyezett: Aradi Richárd

Második helyezett: Sándor Balázs

Harmadik helyezett: Horváth Zoltán

A teljes cikk elolvasásához kattints ide. 

 

“Csak legurulok biciklivel a hegyről és itt vagyok” – interjú Márton Júliával

“Budamartonjuliörsi lány, 27 éves, a neve Márton Júlia. Tele van tetterővel, lelkesedéssel, álmokkal, képes magával ragadni a munkatársait, a büfésen át a gondnokig. Négy éve ő irányítja a budaörsi Városi Ifjúsági Klubot a Károly király utcában. Ülünk az irodában, ahol csak az íróasztal árulkodik arról, hogy ez egy dolgozószoba. Ő a kis IKEA kanapé egyik végén, én a másikon kucorgok, és közben a Klubról beszélgetünk. Lazán, nyitottan és őszintén.”

Andragógiát végeztem, a BA szakot a Kodolányi János Főiskolán, majd az MA képzést az ELTE hasonló szakán folytattam, ahol kiváló eredménnyel szereztem meg diplomámat. Már a főiskolai évek alatt több helyen dolgoztam, majd az egyetem alatt kezdtem el Budaörsön az Ifi Klubban főállásban dolgozni. Ennek az állásnak a megszerzéséhez jól jött, hogy a korábbi munkahelyeken is szervezési feladatokat vállaltam pl. dolgoztam egy utazásokat szervező cégnél, aztán egy belvárosi klubban, ahol a stand up comedy-től az ültetett vacsorákig mindenféle rendezvényeket kellett szervezni. Az elején nem volt könnyű az egyetemi tanulmányokat összeegyeztetni a VIK (Városi Ifjúsági Klub) hektikus munkatempójával, de szerencsére a tanáraim megértőek és támogatóak voltak, így kis csúszással, de sikerült jól teljesítenem. Most decemberben lesz négy éve, hogy itt dolgozom és igyekszem minden figyelmemet, törődésemet és sokszor a szabadidőmet is arra fordítani, hogy az Ifiklub kívül-belül minden téren újjá éledjen és központi helye legyen a város életében.

A teljes interjú elolvasásához kattints ide. 

 

ifiklub

 

Újra dübörög a Városi Ifjúsági klub

A Városi Ifi Klub egyre több és jobb programokkal várja a város lakóit, hogy újra a beépüljön a budaörsi köztudatba!

2012 március 30-án az egész napos pénteki rohanást követően este bár az idő nem volt túl mosolygós,  (sőt inkább volt esős és hideg…) elsétáltam az Ifi Klubba. Miután bent letettem a kabátomat még a zenekarok kezdése előtt elsétáltam a büféhez és megállapítottam, hogy az árak még mindig barátiak a fiatalok pénztárcájához (vagy kabát-nadrágzsebéhez…). Az estét a Dóri és a Farkas elnevezésű formáció kezdte még 21 óra előtt.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide. 

 

Megnyílik a Városi Ifjúsági klub!

A hivatalos megnyitó március 2-án pénteken lesz, majd rákövetkező nap március 3-ánszombaton, esti koncert keretében a fiatalok is birtokukba vehetik az épületet. A szombati (március 3.) program ingyenes lesz, a fellépők (előreláthatóan): Műkedvelők Rock Band, Haragosi Group Band.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide. 

 

ifiklub

 

Szükség van az ifjúsági klubra – Van segítség

Budaörsön az egészségügyi szakemberek, pszichológusok és a nevelési tanácsadók együttműködése kiemelkedő – hangzott el február 14-én Budaörs Kistérség Többcélú Társulása Szociális és Gyermekjóléti Központ éves tájékoztatóján. A családi konfliktusokat leginkább az anyagi gondok okozzák.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide. 

 

Alakul a Városi Ifjúsági Klub

Budaörsi fiatalokként nagyon kíváncsiak voltunk, hogy áll az épület, mikor nyit ki, mikor lehet megint szórakozni, bulizni, koncerteket hallgatni. Többen nagyon várjuk már, hogy megnyíljon ez a hely, amely szinte egyedüliként fog arra lehetőséget adni, hogy a Budaörsi fiatalok kulturáltan szórakozzanak.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide.