Hip-Hop tanfolyam az Ifiklubban!

2018. Február 9-től indul egy új táncos szakkör a Városi Ifjúsági Klubban Fashion Dance néven! Gyertek el ti is és próbáljátok ki! 

 

Az órák minden héten pénteken lesznek! 

Péntek 16:00-17:00 10-14 éves korig
Péntek 17:00-18:00 6-10 éves korig

Royal Dance SE egyik oktatója: Nemesfalvi Alexandra tartja az órákat.

 

A Fashion Dance-ről és egyesületről bővebben: 

Fashion Dance /Divat és Tánc egyben/ Egy komplex mozgásművészeti program, amely magába foglalja a színpadi show táncot (videoclip dance, klasszikus és jazz balett, latin és hiphop), a színpadi mozgást és a styling-ot.

A foglalkozások célja, a gyermekek esztétikus testalkatának kialakítása, a mozgáskészségük és ritmusérzékük fejlesztése tánckoreográfiákkal, játékos gimnasztikával.

Célunk, hogy egészséges, jó mozgáskoordinációval rendelkező, nyitott személyiségű gyermekeket neveljünk, felhasználva a tánc adta lehetőségeket.

Szeretnénk a gyermekekkel megszerettetni a sportot és a táncot, kialakítani és fenntartani a mozgás iránti vágyat.

A művészeti ágra jellemző a formációban való versenyeztetés, ami elősegíti, hogy a fiatalok megszokják a színpadi szereplést és a kihívásokat.

Egyesületünknek egész országra kiterjedő versenyrendszere van, mely biztosítja a versenyzést a kezdőtől a professzionális szintig. Fontosnak tartjuk a színpadi kiállást már egészen fiatal korban is. A versenyzés nálunk nem kötelező,csak egy lehetőség mindenkinek.

Egy olyan versenyrendszert fejlesztettünk ki, amely biztosítja a folyamatos motiváltságot és a gyermek úgy néz szembe a kihívásokkal, hogy közben jól érzi magát. Először minősítő versenyeken van lehetőség szerepelni a gyerekeknek a későbbiekben lehetőség van a nemzetközi versenyeken való részvételre is.

Az eltelt évek munkájának köszönhetően már nemcsak házi, budapesti, országos bajnokságokon szerepelnek táncosaink jelentős eredményekkel, hanem a nemzetközi versenyeken is tisztességgel helytállnak.

Egyesületünk a Royal Dance S.E. Egy olyan szervezett, letisztult és már hosszú évek óta bevált tematikát tanítunk, mellyel garantált a gyermekek fejlődése és sikerélménye.

Tanfolyamaimra várok sok szeretettel minden kicsit és nagyot, kezdőt és haladót, lányt és fiút, hobbi- és versenytáncost, hisz a tánc kivétel nélkül mindenkié!

Fontosnak tartom, hogy a gyermekek technikájának és személyiségének folyamatos fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektessek arra is, hogy az órákon kialakuljon egy összetartó, szeretetteljes, családias légkör.

 

Időpont és korosztály:
Péntek 16:00-17:00 10-14 éves korig
Péntek 17:00-18:00 6-10 éves korig

Havi tandíj: 4000 ft