Januári programjaink

Januárban is sokszínű programokkal várunk titeket! 

 

Mosó Masa Mosodája – Mesejáték 

Mosó Masa mosodájában meséli el Sompolygó, a kedves rókalány, csodálatos történetét, melyből megtudhatjuk, hogyan jutott el a Kerek Erdőből az Óperenciás Tengeren át a Mesék Országútján az Aranyvárosba, s hogyan lett tündérkirálynő. Ajánlott 3 éves kortól. Jegyeket a Budaörsi Latinovits Színházban tudnak vásárolni: www.latinovitsszinhaz.eu

További előadások: Január 26. Péntek 10.00, január 27. szombat 11.00

 

Hova tovább? – Pályaorientációs képzés

Ha még utadat keresed a karrier világában, vagy irányokat a tovább tanulásban, akkor várunk szeretettel pályaorientációs foglalkozásra, az Új Nemzedék Budapesti Közösségi Tér jóvoltából. Részvétel: előzetes bejelentkezés alapján: info@ifiklub.hu e-mail címre “Pályaorientáció” tárggyal. Középiskolai csoportokat is várunk (max. 15-20 fővel). A belépés ingyenes. Bővebb információ a 06 20 490 01 81-es telefonszámon.

 

WANTED – Kiállításmegnyitó

Ebben a hónapban Abdelhafez Yanka rajzait, grafikáit tekinthetik meg a Városi Ifjúsági Klubban. A kiállításmegnyitó január 10-én lesz, ahová minden érdeklődőt sok szeretettel várunk. A belépés ingyenes.

 

Csoportos családállítás foglalkozás

A családállítás egy önismereti út, ami segíthet feloldani, és letenni azokat a mintákat, melyek már nem szolgálnak. Erre a foglalkozásra várunk minden érdeklődőt 18 éves kortól, kiskorút pedig felnőtt kísérővel. Jelentkezés és információ: Péterfy Mónikánál: +3670/4524057 peterfy.monika@gmail.com címen.

 

Mozi est

„Asif Kapadia dokumentumfilmjében Amy Winehouse tragikus életét korábban nem látott, archív felvételeken keresztül ismerhetjük meg. A filmben házi videók, és mobilfelvételek sora mutatja be a kultikus énekesnőt, valamint fellépéseit a rajongói koncert- és lemezfelvételein keresztül. Egészen kivételes előadásban csendül fel többek között a ‘Rehab, a ‘Back to Black, a Love Is a Losing Game és a You Know I’m No Good is.” A film 16 éven felülieknek ajánlott. A belépő díja: 300 Ft