Decemberi programjaink

December is sokszínű programokkal várunk minden érdeklődőt!

 

 

2017. december 9. – Innováció a robotok világában

Érdeklődsz a robotok iránt? Akkor várunk bemutató napunkra, melyen betekintést nyerhetsz a legújabb robot fejlesztésekbe. A ROBOKTAT szakkör hazai sikereket elért versenyzői tartanak előadást a robotika szerepéről a környezetvédelemben, és ezt követően előfordulhat, hogy egy-két drón is elrepül a fejünk felett… A bemutató szakmai előadói: Székely Viola és Szomorjai Gergő, az ELTE Kutatócsoportjának tagja. A belépés ingyenes.

 

2017. december 9. – Bűvész-est

Az ifjú budaörsi bűvész júniusi bemutatkozó előadását követően, most önálló estjét láthatják az Ifiklub színpadán. Frappáns trükkök, illúziók, melyeknek a nézők is aktív részesei lesznek. A megtekintés 8 éves kor felett ajánlott. A belépő díja: 500 Ft

 

2017. december 10. – Irodalmi-Színi Antalógiák Est

Megjelent az író színészek antológiája “Kezükben tollal…” címmel. Mindenkit szeretettel vár a könyv bemutatójára a szervező, a Művészet a Nemzetért Alapítvány. A belépés ingyenes.

 

2017. december 15. – Szülők Akadémiája

„Mosoly a családban…a legrövidebb út, ami a legtovább tart össze…“ Decemberben a Szülők Akadémiája előadássorozat vendége Kovács Gergely élménypedagógiai szakember, kivel a családi élet érzelmei, a gyermekek, kamaszok és felnőttek kapcsolatai kerülnek terítékre. Jegyek kaphatók a helyszínen elővételben: 1000 Ft, a rendezvény napján: 1500 Ft-os áron.

 

2017. december 16. Christmas Party by Lee Soon

A karácsonyi mézeskalácsozás előtt egy minimal /techno buli zárja az évet az lfiklubban. A dj szettek előtt élőzenés fellépéssel készül a Twin Pics (Heckmann ikrek). Korhatár: 16+, JEGYEK: 1000 Ft elővételben; 1500Ft helyszínen.