Októberi programjaink

Októberben is sokszínű programokkal várunk mindenkit a Városi Ifjúsági Klubban!

 

Október 06. Péntek 19.00

 Soproni Kiss Sándor festőművész „ÉLET-TÉR” c. kiállítása

A WANTED sorozatuk októberi tehetségének játékos szín- és formai világba nyerhetnek az érdeklődök betekintést, mialatt Cseke Szabolcs hangdrum művész zenéjét hallgatják. A megnyitó est során a gyermek és felnőtt látogatók is helyet kapnak egy közös alkotásban, hogy miként, az legyen egyelőre meglepetés!

A belépés díjtalan.

Október 07. Szombat 11.00.
BLSZ előadás: Ebcsont és Nyúlcipő 

A szobában egy kényes nyuszi és egy stréber vizsla. Ismeretségük véletlenül indul, és bár kíváncsiak egymásra, lehetetlennek tűnik, hogy bármiben is egyetértsenek. A nyúlketrec hamarosan kinyílik és miközben szóba elegyednek egymással, a szoba lassan csatatérré változik.

Vajon lehet-e közöttük összhang mégis, a különbözőségeik ellenére? Túléli-e ezt a napot a szobanövény, marad-e valami az étkezőasztalon felejtett túrógombócból? És milyen látvány fogadja vajon a mese végén hazaérkező gazdikat?
Kolozsi Angéla mulatságos és elgondolkodtató története gyerekek és felnőttek számára egyaránt ismerős helyzetet helyez a színpadra: óvodában, iskolában, családban vagy munkahelyen is mindennapos az elfogadás, a néha lehetetlennek tűnő összhang vágya.

A Budaörsi Latinovits Színház és a Kecskeméti Ciróka Bábszínház közös produkciója.

További időpontok: , Október 15. 11.00Október 17.  10.00Október 18. 10.00

 

Október 10. Kedd 10.00-14:00        

„ÉLJEN A VILÁGŰR” csillagászati előadás gyerekeknek

A Világűr Hete alkalmával csillagászati ismeretterjesztő előadással várjuk a nagycsoportos óvodás és általános iskolás korosztályt. Várjuk az érdeklődő csoportok jelentkezését az info@ifiklub.hu címen vagy a 06 20 490 0181-es telefonszámon. Belépő: 500 Ft/ fő, csoportos és családi kedvezmény!

Október 13. Péntek  18.30  

Családi FILMVETÍTÉS a Világűr Hete alkalmából  
Az élet értelme 42, és jó, ha emellett törülköző van a nyakunkban.. Ha erről még nem hallottál, ne habozz, gyere el, és tudd meg miért is van így! Ezen az estén a  Galaxis útikalauz stopposoknak c. vígjáték kerül a vetítővászonra. (109 perc, 2005) Korhatár: 12 +.

Belépő: 200 Ft

Október 14. Szombat 10.00-16.00

„Időgazdálkodás és napi stresszkezelése” tréning     

Egy napos interaktív képzés, ahol a mindennapi problémák kezelésére kapnak a részvevők személyre szabott ötleteket, technikákat. A tréning díja étkezéssel együtt: 10.000 Ft/fő, két fő esetén kedvezmény! (7.000 Ft/fő) Előzetes jelentkezés: Horváth Mária 06 30 618 07 29.

 

Október 27. Péntek 18.30

„Zene a XVI-XVII. századi Erdélyből” hangverseny
Róbert György blokflöte művész és Szabó István lantművész hangversenye a Művészet a Nemzetért Alapítvány szervezésében. Jegyek a helyszínen vásárolhatók az Alapítványnál!

 

Október 31. Kedd 22.00

Halloween Party ((hangjegy)
Október végén várjuk a hátborzongató jelmezekbe öltözött bulizni vágyókat egy emlékezetes estére. A jelmez nélkül érkezőknek a belépő 1000 Ft, jelmezeseknek ingyenes. Korhatár: 16+.  A beléptetés jogát fenntartjuk!