RÉVbeértünk! Zárókonferencia a VIK-ben

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt a RÉVbe értünk! Zárókonferenciára, így ha még nem regisztráltatok, most itt a lehetőség!

2017. június 15.ig, azaz csütörtök estig tudjuk fogadni a további regisztrációkat, az alábbi linken található űrlap kitöltésével: https://goo.gl/forms/iTLiect2UbsIrkeG3 . Nem éri meg kihagyni!

 

A RÉszreVétel projektünk végéhez közeledik, ezért projektzáró konferenciát szervezünk, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. A RÉVbe értünk! Zárókonferencia célja, hogy a RÉszreVétel projektünk eredményeit bemutassuk, és közös gondolkodást indítsunk az érdeklődőkkel a települési szintű ifjúsági munkáról, annak különböző területeiről.

 

Időpont és helyszín:

2017. június 19. (héftő) 9:30-15:00 – Városi Ifjúsági Klub, Budaörs

 

A rendezvény fiataloknak és településvezetőknek, ifjúsági munkásoknak és ifjúsági szervezeteknek biztosít lehetőséget arra, hogy tapasztalatokat és véleményeket osszanak meg az ifjúsági részvételről, demokratikus állampolgárságról, a fiatalok és az EU állampolgárságról, az önkormányzatiságról, a különböző együttműködésekről, partnerségekről. 

A rendezvényről több információt a hivatalos eseménynél találhattok. https://www.facebook.com/events/1936591733238506/

 

Regisztráció

A rendezvényen történő részvétel díjmentes az Erasmus + Program támogatásának köszönhetően, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

 

rev_konfplakat_jav