Júniusi programjaink

Júniusban is sokszínű programokkal várunk mindenkit a Városi Ifjúsági Klubban!

 

BŰVÉSZ SHOW

Trükkök, illúziók, mágia: két ifjú bűvész, Válóczy Máté és Sárközi Barna interaktív 1 órás előadása. 6 éves kortól ajánlott. A belépő díja: 500 Ft

 

A KIRÁLYKISASSZONY akinek nem volt birodalma 

Igaz történet királyfiakról, pónilovakról és udvari bolondokról; kastélyokról, tortákról meg koronázási jelvény-készletekről. Leginkább, persze, Lenke királykisasszonyról, akinek nem volt birodalma. Jegyek vásárolhatók a Budaörsi Latinovits Színház jegypénztárában vagy a www.latinovitsszinhaz.eu weboldalon.

 

TEXTIL-ÉS ÜVEG KIÁLLÍTÁS megnyitó

K.V.Art Design (Kiss Virág üveg- és textilművész) Pillanatok c. utazó kiállítása először látható Budaörsön. A kiállítás hétvégén is megtekinthető 10:00-17:00 között mindkét nap. A belépés díjtalan.

 

FILMVETÍTÉS: TERKA NOVA c. díjnyertes magyar rövidfilm 

Asmon Stella magyar filmrendező díjnyertes rövidfilmje az Ifiklubban. A film főhőse Teréz, egy különc kislány, aki kalandos nyomozásba kezd kiskutyája halála kapcsán. Vendégünk lesz a film rendezője, kivel a vetítés után beszélgetünk. A film 14 éves kortól ajánlott. A belépés díjtalan.

 

TÁRSASJÁTÉK KLUB / CSOCSÓ EST

Még a tanévzáró előtt, június második keddjén várunk minden kedves ’asztali focistát’ és társasozni vágyó fiatalt az Ifiklubban. Előzetes bejelentkezés szükséges: személyesen vagy e-mailen az info@ifiklub.hu címen. A belépés díjtalan.

 

Garden Party – JAM SESSION 

Akusztikus Jam-session, szabad, laza 3 órás improvizáció az Ifiklub kertjében. Nyárindító kötetlen, unplugged zenélésre várunk minden zenész és/vagy énekes fiatalt. Hozd magaddal hangszeredet és barátaid! A belépés díjtalan.

 

junius_program_webre