Bűvész show a Városi Ifjúsági Klubban

2017. június 3-án Bűvész show lesz a Városi Ifjúsági Klubban!
Fellép Sárközi Barna és Válóczy Máté.

 

A belépő: 500 Ft

Válóczy Mátéról kicsit bővebben:

16 éves vagyok, gimnazista 0-os. Én is fellépek a bűvész show-n, ami június 3.-án lesz 18 órakkor az Ifjúsági Klubban.

November óta bűvészkedem, szeretném lenyűgözni az embereket. Engem az fogott meg a bűvészetben, hogy egy kis inspirációval nagyon sok látványos dolgot lehet csinálni, esetleg “varázsolni”. Nehány bűvészt ismerek az internetről, illetve élőben is.

Nagyon sokat gyakorlok, napi 2-3 órát, amit a végére sajnos én is megérzek. Nagyon sokat kell gyakorolni bűvészként, nem lehet úgy kiállni a színpadra, hogy: “hátha sikerül”.

Sokat kell gyakorolni és akkor elég nagy eséllyel nem lesz probléma az előadásodban.

Ha napi 2-3 órát gyakorolsz, eljutsz addig , hogy saját trükköket, emeléseket találsz ki.

Őszintén megmondom, hogy 1db emelést találtam ki eddig, trükköt nem, mert amit trükköt “kitaláltam” , elmondták a Figaro bűvészboltban, hogy ezt már sajnos kitalálták.

 

Sárközi Barnabás:
 
14 éves vagyok, az általános iskola 7.osztályát taposom. Lassan 2 éve foglalkozom a bűvészettel. Egyenlőre még csak hobbyként bűvészkedek,aztán a későbbiekben majd kiderül. Több tanfolyamon is részt vettem már.
 
Egy kis tapasztalatom már van a színpadon. Számomra a bűvészet azt jelenti,hogy valami olyan dolgot tudok mutatni az embereknek, ami nem mindennapi.
Persze ezt, csak a sok gyakorlással érhettem el, ami már azért is megéri, mert egy kis mosolyt tudok csalni más emberek arcára. Most egyik barátommal, Válóczy Mátéval, közös Bűvész Showban lépünk fel Június 3.-án, szombaton este 18:00-tól, a Büdaörsi Ifjúsági klubb szervezésevel.
 
Sok szeretettel várok minden embert,aki szeretné átélni a varázslat pillanatát!

 

17_junius_buvesz_webre