Áprilisi programok a VIK-ben

Áprilisban is sokszínű programokkal várunk titeket! 

 

Bioderma fényvédő előadás:

Jobb félni, mint megijedni, a kulcs a megelőzés, ne adjunk esélyt a melanómának.Szakmai előadás és tanácsadás az Ifiklubban. A belépés ingyenes!

 

WANTED kiállításmegnyitó

Áprilisban a Pillantás fotókör legifjabb tagjainak képeit tekinthetik meg az érdeklődők. A fotókiállíás egy hónapon keresztül látogatható. A belépés ingyenes!

 

A királykisasszony akinek nem volt birodalma

Igaz történet királyfiakról, pónilovakról és udvari bolondokról; kastélyokról, tortákról meg koronázásijelvény-készletekről. Leginkább, persze, Lenke királykisasszonyról, akinek nem volt birodalma.

 

ÖKO Nap

Középpontban a környezettudatos gondolkodás. Interaktív játszóház, ÖKO labirintus várja az iskolásokat és az óvodásokat. Belépő: 500 Ft. Családi és csoportos kedvezmény.

 

Tavaszköszöntő koncert

A Heckmann ikrek és Lee Soon első közös rendezvénye. Belépő diákigazolvánnyal: 500 Ft.

 

Társasjáték klub

Folytatódik a havi rendszerességű játék est, várjuk az érdeklődő fiatalokat, felnőtteket és családokat egészen este 10 óráig.

 

Családi koncert

Népzenével és néptánc bemutatóval várjuk a kicsiket és a nagyokat egy fantasztikus közösségi élményre. A zenét Novák Anikó és a Gandharvák biztosítják. Belépő: 500 Ft. Családi kedvezmény!

 

Charity Night

A Szent Bendek Iskola egyik diákja számára szervezünk adománygyűjtést. Az est teljes bevétele a szemműtét előtt álló fiatal családjához kerül majd. Belépő elővételben: 600 Ft, VIP: 1000 Ft, A rendezvény napján: 800 FT, 1500 Ft (VIP)

 

aprilisiprogramok_webre