Májusi programjaink

Májusban is sokszínű, különleges programokkal várunk titeket!

 

Május 4. szerda 10:00 – BARÁTOM, GOMBOCSKA és a mágikus levelek története

Gyermekelőadás a Budaörsi Latinovits Színház szervezésében és Kovács Petra Eszter rendezésében. További időpontok: május 30. és 31.

Május 6. péntek 18:00  – VAN mozivetítés

Egy korszakalkotó magyar film, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című 90 perces, magyar vígjáték, Reisz Gábor rendezésében. A Budaörs Fesztivál keretén belül kerül vetítésre. Belépés ingyenes!

Május 6. péntek 20:00  – LÓCI JÁTSZIK koncert

A Budaörs Fesztivál keretén belül kerül megrendezésre a koncert, ami egy egyszemélyes, storyteller-jellegű produkcióból nőtte ki magát először duóvá, majd egy hétfős zenekarrá. Kidolgozott, erőteljes gitárszólam, izgalmas szövegvilág, finom de hangsúlyos zenei kiegészítések. Belépés ingyenes!

Május 7. szombat 10:00 –  PILATES és Egészség Nap

A Qtipilates szervezésében az ingyenes pilates órák mellett, előadást tart Dr Kígyósi Éva pszichológus és Cserneky Krisztián. A Szabad Ötletek Színháza pedig egész délelőtt gyerekprogramokkal várják a kicsiket.

Május 13. péntek 18:00  – Á23Társulat: Hajmeresztő történet – #theaterforPatrícia <3

Krimi, humor, erős karakterek… a közönség is szerepet kaphat a történet alakításában a Budaörsi Diákszínpad Á23Társulatának oszlopos tagjaival és meglepetés-fellépővel!

Május 20. péntek 19:00 – SZÜLŐK AKADÉMIÁJA kortárssegítő csoportokkal

Rendhagyó előadással várják az érdeklődőket, a nagy sikerrel működő kortárssegítő csoportok. Az előadást vezeti Bakai Gyöngyi logoterápiai tanácsadó és személyiségfejlesztő. Támogatói jegyek – Diákjegy: 500 Ft; Felnőttjegy: 1000 Ft

Május 22. vasárnap 10:00  – Örömtáncház az Ifiklubban

A Csicsergő Óvoda Somvirág csoportjának táncműsora után táncházra hívunk minden kisgyereket. A vidám zenéket a Gandharvák és Orczi Géza fogja biztosítani, akik a táncház végén egy kiskoncerttel is megajándékozzák a gyerekeket. Belépő: 500Ft

Május 28. szombat 19:00 – SALSA PARTY és Retro Disco

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeret táncolni, bulizni, kedveli a jó társaságot és a pörgős zenéket. Részletek: info@carmen-dance.hu

 

majusprogramcikkbe

 

Budaörs, 2016. április 24. – Városi Ifjúsági Klub