Három csoportunk is várja a balettozni, táncolni vágyó kislányokat

A Városi Ifjúsági Klub a Törpördög és Tinitündér Tánc Tanodával együttműködve háromféle foglalkozást is kínál a budaörsi kislányoknak: kedden és csütörtökön 16:30–17:15 között Művészi Torna Balett Alapokkal (MTBA) Kezdő Csoport várja elsősorban a 3-5 éveseket, de a korábban érő gyermekeknél sem probléma, ha még nem töltötték be a 3. életévüket. Ára: 7.000 Ft/hó.

Akik az elmúlt évben már jártak a foglalkozásra, ők a Művészi Torna Balett Alapokkal Középhaladó Csoportját választhatják, ami kedden és csütörtökön 17:15–18:00 között lesz. Ára: 7.000 Ft/hó.

5-6 éves kortól a Klasszikus Balett során a táncpedagógusok már komolyabb formában érlelik tovább a gyerekekben a tánc szeretetét. Az első évben a Magyar Táncművészeti Főiskola előkészítő szakának (Balett Intézet első évfolyamának) anyagából tanulnak a fiatalok, ami a Vaganova-féle klasszikus balettre épül. Utána erre az „alapozott alapra” jön a folytatás évről-évre! A Klasszikus Balett 1 kedden és csütörtökön 18:00–19:00 között lesz! Ára: 8.000 Ft/hó.

Az első – szeptemberi – tandíjat augusztus 26-án szerdán 16:00–18:00 között, a Városi Ifjúsági Klubban kell kifizetni. Amennyiben az első órán kiderül, hogy a Törpi nem szeretne járni, úgy a befizetett teljes összeg visszafizetésre kerül.

Kedvezmények: mindkét testvér részére 10% kedvezmény, 2. tanszak esetén a másodikból 10% kedvezmény, ha a szülő szeptembertől májusig pontosan fizet, akkor a májusi tandíjból lejön 10% kedvezmény, betegség esetén nem kell a teljes havi tandíjat kifizetni.

A Törpördög és Tinitündér Tánc Tanoda célja, hogy a kicsik már „Törpördög” korukban megszeressék a mozgást, a zenét, kifejlődjön bennük az igény a szép és értékes dolgok iránt, helyesen használják a testüket, megtanulják fegyelmezni magukat az órákon, s persze mindezt játékos formában, ahol jó a kedvük, élvezik az életet. Így észrevétlenül szeretnek bele a táncba, a művészetbe!

További részletek: http://tanctanoda.hu/.

balett (42 of 57)

balett (2 of 57)

balett (56 of 57)

Fotó: Regőczy László