Garázskoncert 2013.11.08. Echonald, Csodatanker

ISMÉT GARÁZSKONCERT A VÁROSI IFJÚSÁGI KLUBBAN!

2013. november 8. péntek, este 20:00-tól

Belépő: 500 Ft

Fellépők: Echonald

A zenekar 2006 októberében alakult. Mint minden zenekarban itt is megtörténtek az elkerülhetetlen tagcserék, de ez az Echonald esetében másképp történt.
2007 júniusára kialakult az első koncert képes felállás. Dob, basszusgitár, gitár, szintetizátor, ének. Ez a felállás viszont csak egy koncert erejéig működött. A gitáros és az énekes távozott a zenekarból. Így csak az alapító 3 tag maradt. Krajczár Ferenc, eleinte csak basszusgitár, majd később ének, Krajczár Márió (dob, vokál), Grebely János (szintetizátor).
Mivel megvolt a nagy koncertélmény, így nem adta fel a zenekar, ebben a trió felállásban vállalt tehetségkutatókat, koncerteket. A koncertek sikeresek voltak, a tehetségkutatókon dobogó helyezések, több alkalommal első helyezés.
2009
Ez az év változást hozott. Csatlakozott 2 gitáros a zenekarhoz. Elkészítettük az első demo anyagunkat Fagyos mennyország címmel. Egyre nagyobb érdeklődést mutatott a nagyérdemű, így folyamatosan koncertező zenekarrá váltunk.
2010
Részt vettünk a világ egyik legnagyobb szabású tehetségkutatóján az Emergenzán. Itt a Közép Európai Döntőig jutottunk, ami az A38 Hajón volt megrendezve. Elkészítettük az első profi anyagunkat ami a Sötét angyal nevet viseli. 2010 nyár végén a 2 gitáros távozott a zenekarból. Az üres helyet Barna Edvárd töltötte be.
2011
Nagyon jó döntésnek bizonyult a gitáros váltás. Születnek az új dalok, elkészült az első videoklipje a zenekarnak.
Elkészült az új hangzó anyaguk, az Egyedül, ami kicsit átöleli a zenekar pályafutását, hiszen hallható rajta a Fagyos mennyország 2009-ből, a Sötét angyal 2010-ből, és 3 teljesen új szerzemény.
2013 Az új kezdet
A zenekar felköltözött Pestre és bővült két új taggal, Váradi Ferenccel ( szólógitáros ) és Kobolák Márkkal ( ritmusgitáros). Túl vagyunk az első közös koncerteken ( Rocktogon, Zúzda, Route 66,…).

echonald

Fellépők: Csodatanker

További infó: www.csodatanker.hu

csodatanker

 

https://www.facebook.com/csodatanker.zenekar?fref=ts