Késő tavaszi, kora nyári programok az Ifiklubban!

http://www.minalunk.hu/Budaors/hirek/6654/431/Keso_tavaszi__kora_nyari_programok_az_Ifiklubban

 

Budaörsön már 16. alkalommal megrendezésre kerül május 2-5 között a Budaörs Fesztivál. Természetesen az Ifiklub is kiveszi részét a programsorozatból. Május 3-án, a hó első rendezvényén este 19 órakor megnyitja kapuit a klub a rock szerelmesei előtt! Az estén fellép a Haragosi Group, az On The Moove és a FullNegative zenekar! A belépés mindenki számára ingyenes!

– Május 10-én az I. Budaörsi Rockabilly Fesztivál veszi kezdetét este 19 órai kezdettel. A hangulatot a 70-es és 80-as évek zenéit játszó Jerry Lee\’s Rock\’n\’Roll Service, Big FatChubby and The SwampBusters és a Tom White and his Friends zenekarok adják! A belépő 800 Ft.

– A Budaörsi Fiatalok Egyesülete és az Ifiklub közös szervezésében megrendezésre kerül ismét egy fergeteges buli. Március 8-án a tavasz első fiataloknak szóló bulija (BudaörShakeParty) is a közös szervezés eredménye lett. A továbbiakban Hétvégi Hangoló-ra keresztelt bulik hasonló hangulatban fognak eltelni, legközelebb május 18-án tombolhat az ifjúság! Júniusban sem maradnak a fiatalok party nélkül: az érettségik utáni június 21.-én szintén lesz BuFi buli!

– A tavasz utolsó hónapjában, kivételesen pénteki napon (május 24.) ismét lesz retro klub, a már ismert Anonymus zenekar közreműködésével. A folytatás június 16-án vasárnap lesz, várjuk az idősebb korosztályt is szeretettel! A belépő minden alkalommal 800 Ft!

– Formabontó esemény lesz a klubban május 25-én. Este 22 órakor megnyílnak a kapuk, és az első elektorparty járat indul útjára, várhatóan egészen másnap hajnali 5 óráig. A HideOut névre hallgató rendezvénysorozatra a belépő 1000 Ft, melyből 300 Ft a büfében lefogyasztható!

– A májust egy általános iskolai discóval zárjuk 31.-én, pénteken. 18 órakor kezdődik, és a sulisokra való tekintettel 21 órakor zárja is a kapuit a banzáj.

– Az énekelni szeretőkre is gondolunk természetesen, nem csak a zenészekre és a táncolni vágyókra. Hatalmas karaoke partysorozat veszi kezdetét. Reményeink szerint az első buli beindítja a mikrofonokat és felbátorodnak az aranytorkú budaörsi fiúk-lányok!

– A Kollektív Zeneműhely összehozza a korosztályokat! A június 14-15-én zajló kétnapos év végi gálaestre szeretettel hívunk mindenkit az Ifiklubba!

– Június utolsó előtti napját méltó eseménnyel zárjuk. 29-én Garázs koncert lesz. Az eseményen a dob és basszus összecsap, és házi zenekarok mutatják meg tehetségüket!

Az eseményekről bővebb információt a Facebook oldalunkon (http://www.facebook.com/varosiklub) és a honlapunkon (www.ifiklub.hu) találhatnak a kedves érdeklődők!