Poétika reloaded PÁLYÁZAT!

Kedves Diákok!

 

A Városi Ifjúsági Klub pályázatot ír ki általános és középiskolás diákok számára, hogy a KÖLTÉSZET NAPJÁN az irodalom klasszikusaival, valamint a ‘költészet’ fogalmávalúj megközelítésben is találkozzanak/foglalkozzanak.

A Városi Ifjúsági Klub szeretné, ha a 2013. évi Költészet Napján egy városiösszművészeti rendezvény valósuljon meg a diákoktól induló költészeti/irodalmi kezdeményezéssel, előadókkal, kiállítással.

Pályázni több korcsoportban (I. korcsoport: 5-6. osztály; II. korcsoport: 7-8. osztály; III. korcsoport: gimnázium 1-2. osztály; IV. korcsoport: gimnáziumi 3-4. osztály) lehet az alábbi kategóriákban.
1. Ifjú Költők Társasága

Verseket írsz? Netán csak a fióknak? Érdekelne mások véleménye?

Küldd be nekünk legjobbnak gondolt verseidet, ha nem szeretnéd a nevedet közölni, jelöld a pályázatodon, s mi csak a verset mutatjuk be! A legjobb verseket a Budaörsi Játékszín színészei olvassák fel a gálán.

2. SOK A DUMA!

Kezdő és amatőr rappereket, hip-hop előadókat, valamint stand-up produkciókat is várunk, hogy megmutassák nekünk és másoknak mi az ő költészetük. Jelentkezni akár video (lehet akár telefonnal felvett) vagy audiofelvétellel tudtok az ifiklub@ifiklub.hu e-mail címen!

3. suSMuS

Költészet 160 karakterben? Lehetséges.
Várunk sms (szerelmes?)verseket,minidrámát, izgalmas történeteket sms párbeszéd formájában…

Várjuk diákjaik pályázatait, egy pályázó akár több kategóriában is indulhat! A beérkezett pályaművek 2013. április 11-én 16:00-kor kerülnek bemutatásra. Várunk minden érdeklődőt.

A program után 18:00-tól Siposhegyi Zoltán Hullámverés, avagy Weöres Sándor és a Nyugat című önálló estjét hallgathatják meg a költő, író, műfordító születésének 100. évfordulójára. (A program plakátja mellékelve.)

A programra szeretettel várjuk a pályázókat és hozzátartozóikat. A program folyamán a kisebbek betűkészítő workshopon vehetnek részt.

 

Üdvözlettel:

a Városi Ifjúsági Klub csapata